VIRKSOMHEDSPROFIL


Vinderup Entreprenørforretning A/S, blev etableret som entreprenørforretning i året 1980.

Virksomheden har gennem årerne udført mange forskellige anlægs og entreprenøropgaver, hovedsageligt i Vinderup og omegn, med en stor fast kundekreds, bestående af såvel private, som offentlige virksomheder, heriblandt offentlige forsyningsvirksomheder.

Virksomheden deltager gerne i total - hoved - og fagentrepriser, og er kendt for præcisionkvalitet og ordholdenhed, der klare opgaverne til aftalte pris og tid.

Virksomheden råder over et bredt materiel sortiment, beregnet jord - kloak og belægningsarbejder, ligesom vi har en stab af dygtige og engagerede medarbejdere.

Ove Søndergaard Nielsen er virksomhedens ejer og direktør. Teknisk assistance m.h.t. til beregninger og projekteringer, har firmaet valgt at samarbejde med rådgivende firmaer om.

Virksomheden er tilsluttet følgende kontrolordninger:

Byggeriets Kvalitetskontrol

 

Virksomheden er derved autoriseret efter den nyeste lovgivning pr. 1.1 2003.

Dette betyder, at vi har udarbejdet en kvalitetssikringshåndbog og at arbejderne udføres af specielt uddannede medarbejdere.

Arbejderne udføres i henhold til AB 92.

Vi både rådgiver om og udfører regn- og spildevandsløsninger i by såvel som i det åbne land. Vi har stor erfaring også i utraditionelle løsninger.Top